Více než hotelová restaurace

Více než hotelová restaurace

O nás
Náš příběh

O nás

Naše Botanique kuchyně nabízí tradiční pokrmy připravované ze sezónních a lokálních surovin.

Velký důraz klademe na správnou úpravu potravin, čerstvou zeleninu, maso a bylinky, které se produkují u českých lokálních farmářů.

Naše pokrmy dokážeme také plnohodnotně přizpůsobit jak pro vegetariány tak i pro osoby s intolerancí na lepek. Na všech našich menu najdete totiž jasně popsané alergeny. 

Poctivé obědy
Denní nabídka

Poctivé obědy

Polední menu je k dostání za příznivou cenu každý pracovní den a v Karlíně je velmi oblíbené mezi lidmi pracujícími v okolí.

Plně klimatizovaný prostor plný zeleně a dostatečná kapacita restaurace a velkých stolů tak z Botanique Bistra tvoří skvělé místo pro posezení větších skupin hostů nebo pro vaše obchodní jednání. 

Všechno co dostanete na stůl, je poctivě uvařeno z lokálních surovin týmem našich zkušených kuchařů.

Bar Botanique
Signature koktejly

Bar Botanique

Ochutnejte jeden z našich "signature" koktejů, dejte si dobrou sklenku lokálního vína a nebo uhaste žížen krušovickým pivem v příjemném prostředí baru Botanique.

Tomáš Salerno
Šéfkuchař

Tomáš Salerno

Od útlého dětsví věděl, co chce v dospělosti dělat. Splnil si své sny a dělá to nejlepší povolání, které může být - šéfkuchaře. Vedení týmu, vytváření nových pokrmů, spokojenost hostů, to je celoživotní náplní profese kuchaře. ,,Od svého dědy jsem poznal, když jsem byl ještě malý kluk, jaké je to pracovat s čerstvými produkty, ze kterých se dá utvořit dokonalý pokrm. Vůně čerstvých bylinek, uzrálého ovoce a zeleniny spolu s masem z chovu šikovných farmářů, to je to, co mě naplňuje. Pestrost, rozmanitost, čerstvost a vůně. To je to, co má splňovat dokonalý pokrm servírovaný našim hostům. Pokaždé se snažím se svým týmem splnit očekávání a přidat něco navíc."